AVISO LEGAL

Mónica Fidalgo Blanco

Na hroudě 20

Praga 10, 100 00

República Checa

Tel: (420) 739753313

Correo electrónico: monicafidalgoblanco@gmail.com

Sitio Web: www.monicafidalgo.com

IČO: 87091097

Informace o zpracování osobních údajů pro studenty  

Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (GDPR) Vás musím informovat o tom, co se stane s osobními údaji, které mi poskytnete. Také chci, abyste věděli, že Vaše osobní údaje jsou u mě v bezpečí.

Jsem tzv. správce osobních údajů. Moje oficiální podnikatelské údaje jsou Mónica Fidalgo Blanco, IČ: 87091097, Na hroudě 928/20, 10 000 Praha 10.

Kdybyste se na něco (nejen) v souvislosti s osobními údaji, chtěli zeptat, prosím napište mi email (monicafidalgoblanco@gmail.com) nebo mi zavolejte (tel. 739 753 313).

Vaše osobní údaje potřebuji, abych s Vámi mohla komunikovat, vyučovat a fakturovat. Také Vám občas potřebuji zavolat, nebo napsat. Snažím se Vám objednání lekcí maximálně zjednodušit. Proto si můžete na mých stránkách vytvořit účet nebo se přihlásit prostřednictvím účtu na Facebooku nebo Googlu. Možnost přihlášení prostřednictvím těchto účtů zajišťuje aplikace User Login společnosti Wix.com, na které běží moje stránky. Po přihlášení si můžete objednat lekce. Zaplatíte mi jednoduše pomocí Pay Palu.

Proto potřebuji znát Vaše jméno, příjmení, adresu, email, telefonní číslo, Skype. Pokud se přihlašujte na mých stránkách prostřednictvím účtu na Facebooku, nebo Googlu, zobrazí se mi i Vaše profilová fotka.

Terminologií zákona zpracovávám Vaše osobní údaje za účelem uzavření a plnění smlouvy mezi mnou a Vámi.

Pro nahrávání materiálů k výuce používám různá úložiště. Volba úložiště záleží na Vašich preferencích. Vaše osobní údaje proto mohou být nahrané i na těchto úložištích. Nejčastěji používám Google Disk nebo OneDrive společnosti Microsoft. Tyto osobní údaje mohou být uloženy na území Spojených států. Předávání probíhá na základě standardních smluvních doložek v souladu s rozhodnutím Komise č. 2010/87/EU. Pro výuku využívám i aplikaci ELEteca (Edinumen S.L.) a Campus Difusión (Difusión S.L.). Vaše osobní údaje mohou být proto nahrány i v těchto aplikacích.

Vaše osobní údaje ukládám po dobu trvání smlouvy s Vámi a po dobu skončení promlčecí doby pro uplatnění práv ze smlouvy. Pokud si vytvoříte účet, ale neobjednáte si kurz, mažu Vaše osobní údaje po 15 dnech.

Za podmínek uvedených v Nařízení o ochraně osobních údajů máte

  • právo na přístup k osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo na opravu dle čl. 16 GDPR,

  • právo na výmaz dle čl. 17 GDPR,

  • právo na omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů

 

Cookies

Cookie je malý soubor obsahující písmena a číslice, který se stáhne do vašeho počítače, když prohlížíte určité webové stránky. Moje stránky hostuje společnost Wix.com. Informace o cookies jsou uvedeny zde.